گلیسیرین

گلیسیرین
گلیسیرین2020-02-12T12:08:15+03:30

Project Description

گلیسیرین

معرفی محصول

گلیسرین (به انگلیسی: Glycerin) یک الکل سه عاملی است که به دلیل دارا بودن پیوند هیدروژنی با هر نسبتی در آب و اتانول حل می‌شود؛ ولی در دیگر حلال‌ها بسیار کم محلول است. گلیسرول شیرین، شفاف، بی‌رنگ، بی‌بو و چسبناک است و در حضور گرما و مواد آب‌گیر HSO4K ، آب از دست داده به آلدئید دودکننده با بوی بد که دماغ انسان را به شدت آزار می‌دهد تبدیل می‌شود. ایجاد آکرولئین با این مشخصات راهی برای تشخیص گلیسرول است. گلیسرول ۳ گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حلالیت در آب می‌باشد.
گلیسرول در طبیعت بیشتر به صورت ترکیب با اسیدهای چرب است که چربی را می‌سازد. برای نمونه یک مولکول گلیسرول با ۱ یا ۳ اسید چرب مونوگلیسرید یا تری‌گلیسرید را می‌سازد؛ مانند روغن نباتی و … .
گلیسیرین در رده درمانی عوامل موضعی پوستی قرار دارد و اشکال دارویی آن لوسیون و شیاف است.
گلیسیرین ماده‌ای مفید برای سلامت پوست و مو است و در بیشتر محصولات مرتبط با پوست و مو، وجود دارد. در این مقاله به چند مورد از مهم‌ترین خواص گلیسیرین برای زیبایی پوست و مو اشاره می‌کنیم.
گلیسیرین یکی از مواد بسیار مهم و ارزشمند در دنیا است. این ماده به شکل گسترده در تهیه محصولات روزمره مورد استفاده قرار می‌گیرد. به خاطر مرطوب‌کنندگی قابل توجهی که دارد معمولا در همه محصولات مراقبت پوست از آن استفاده می‌شود. فرقی نمی‌کند که طرفدار محصولات مراقبتی طبیعی باشید یا محصولات شیمیایی، روی همه محصولات مراقبت از پوست، حتما نام گلیسیرین را خواهید دید.
گلیسیرین شاید نامی عجیب داشته باشد و یک ماده شیمیایی به نظر برسد ولی گلیسیرین طبیعی در منابع جانوری و گیاهی هم پیدا می‌شود. گلیسیرین کاربردهای فراوانی دارد و وقتی صحبت از زیبایی پوست و مو باشد، خواص متعددی برای آن ذکر می‌شود. البته همه محصولات حاوی گلیسیرین، یکسان نیستند.
خواص گلیسیرین برای زیبایی پوست و مو
گلیسیرین که گاهی با نام گلیسرول هم شناخته می‌شود، یک مایع بدون رنگ و بدون بو است که طعمی شیرین دارد. از نظر ترکیبات شیمیایی، گلیسیرین، الکل سه عاملی است. نام گلیسیرین از کلمه یونانی glykys به معنای شیرین گرفته شده است.

گلیسیرین ممکن است طبیعی باشد یا مصنوعی. گلیسیرین طبیعی از هیدرولیز چربی‌های گیاهی یا جانوری به دست می‌آید. هیدرولیز فرایندی است که در آن یک ماده با آب واکنش می‌دهد و پیوندهای شیمیایی آن در اثر این فرایند شکسته می‌شود. گلیسیرین شیمیایی نتیجه یک فرایند شیمیایی روی پترولیوم، پروپیلن و کلرین است.
از گلیسیرین خالص در داروسازی استفاده می‌شود. گلیسیرین برای تهیه لوسیون کرمهای صورت به کار می‌رود. گلیسیرین رطوبت را در سطح پوست نگه می‌دارد. از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می‌شود و پوست را نرم و چرب می‌کند.

مشخصات فنی

ItemVALUE
(ssay(C2H5NO2۹۸٫۵-۱۰۱٫۵
Heavy metals (as pb)۰٫۰۰۲
Loss on drying%-max۰٫۲
sulphate(as so4)-max۰٫۰۰۶۵
Residue on imgnition-max۰٫۱
chlride(as Cl)max۰٫۰۰۷
GG Solutions Gas Dispenser BA-300
[تعداد: 0    میانگین: 0/5]

ثبت ديدگاه